Pioniri

Početna 200x 199x 198x 197x 196x Pioniri

 

 

Mladost iz Preloga najbolja na Brezje Cupu 2009.
(26.7.2009)

U Brezju je odigran turnir za nogometaše do 11 godina na kojem je sudjelovalo osam ekipa: Međimurje, Mladost Prelog, Bratstvo Savska Ves, Međimurec Dunjkovec Pretetinec, Venera Sveti Juraj na Bregu, Omladinac Mačkovec, Mali Mihaljevec i domaćin Hajduk Brezje.

SKUPINA A: Mali Mihaljevec, Hajduk Brezje, Mladost Prelog i Međimurje

Rezultati: MALI MIHALJEVEC – MEĐIMURJE 0:9, HAJDUK – MLADOST 1:1, MLADOST – MALI MIHALJEVEC 6:0, MEĐIMURJE – HAJDUK 1:1, HAJDUK – MALI MIHALJEVEC 5:0, MLADOST – MEĐIMURJE 3:1. Poredak skupine A: Mladost Prelog, Hajduk Brezje, Međimurje i Mali Mihaljevec.

SKUPINA B: Omladinac Mačkovec, Venera Sveti Juraj na Bregu, Bratstvo Savska Ves, Međimurec Dunjkovec Pretetinec

Rezultati: OMLADINAC – MEĐIMUREC 0:0, VENERA – BRATSTVO 0:2, BRATSTVO – OMLADINAC 1:1, MEĐIMUREC – VENERA 2:1, VENERA – OMLADINAC 0:6, BRATSTVO – MEĐIMUREC 2:1. Poredak skupine B: Bratstvo, Omladinac, Međimurec i Venera.

Polufinale: Mladost – Omladinac 0:0 (2:1), Hajduk – Bratstvo 2:1
ZA 3. MJESTO Omladinac Mačkovec – Bratstvo Savska Ves 2:1
FINALE : Hajduk Brezje – Mladost Prelog 0:0 (0:2)

NAJSTRIJELAC TURNIRA: Jakov Pintarić, Hajduk Brezje
NAJVRATAR TURNIRA: Petar Božek, Mladost Prelog
NAJIGRAČ TURNIRA: Silvijo Radiković, Mladost Prelog

Kliknite na sliku niže za prikaz web albuma

PIONIRSKA EKIPA U TOPLICAMA SVETI MARTIN NA MURI
(19.8.2008.)

Uprava NK "Hajduk" nakon uspješnog sudjelovanja pionirske ekipe na turniru U-11 odlučila je počastiti pionire s odlaskom u toplice Sveti Martin na Muri. Kako su se proveli limači i njihovi pratitelji pogledajte na web albumu.

Kliknite na sliku niže za prikaz web albuma

BREZJE KUP 2008
TUNIR PIONIRA U-11 (3.8.2008.)

Nogometni klub Hajduk iz Brezja organizirao je nogometni turnir za nogometaše do 11 godina koji je okupio osam klubova: Čakovec, Međimurje, Bratstvo Savska Ves, Sloga Štrigova, Međimurec Dunjkovec Pretetinec, Sloboda Slakovec, Polet Sveti Martin na Muri i domaćin Hajduk Brezje. Igralo se u dvije skupine na dva terena, a nakon toga za poredak. U utakmici za 7. mjesto Sloboda je bila bolja od Međimurca 6:0, dok je u borbi za 5. mjesto Sloga pobijedila Polet 3:1. Bratstvo je osvojilo treće mjesto pobijedivši domaći Hajduk 3:1. U finalu je u neizvjesnoj utakmici Čakovec pred četiristotinjak gledatelja minimalnom pobjedom 1:0 nad Međimurjem osvojio Brezje Cup 2008. za što je nagrađen pobjedničkim peharom te besplatnim ulaskom za cijelu ekipu na čakovečke gradske bazene. Za najboljeg igrača proglašen je David Zakoić (Čakovec), najbolji strijelac je bio Sven Šenji (Međimurje), a najboljeg vratara Sebastijan Trstenjak (Čakovec). Trojica najboljih igrača dobila su prigodne plakete, sportski poklon paket i gratis ulaznicu na bazene. Domaćin je tijekom dana osigurao besplatnu hranu i sokove za igrače. Klubovi su pohvalili ideju i dobru organizaciju turnira uz želju da se održi više ovakvih turnira u Brezju na radost malih nogometaša i brojnih gledatelja koji su ih bodrili tijekom čitavog dana.

1.

NK Čakovec - Čakovec

2.

NK Međimuje - Čakovec

3.

NK Bratstvo - Savska Ves

4.

NK Hajduk - Brezje

5.

NK Sloga - Štrigova

6.

NK Polet - Sveti Martin na Muri

7.

NK Sloboda - Slakovec

8.

NK Međimurec - Dunjkovec Pretetinec


POGLEDAJTE GOOGLE WEB ALBUM !
Kliknite na sliku niže za prikaz web albuma


     

 

Početna | 200x | 199x | 198x | 197x | 196x | Pioniri